Hersteladvies

Geachte heer/mevrouw,

U heeft via ons kantoor een verzekering afgesloten op basis van beleggingen. De uitkering of de waarde op de einddatum van deze verzekering is afhankelijk van beleggingen. Het kan zijn dat u voor dit product ook nog steeds premie betaalt. Dit is niet altijd zo, uw verzekering kan ook premievrij zijn. Het is wel zo dat u zelf geld betaald heeft voor deze verzekering.

Waarom een hersteladvies?

Veel mensen hebben met het sluiten van een verzekering op basis van beleggingen een bepaald doel voor ogen gehad. Bijvoorbeeld het geheel of gedeeltelijk aflossen van de hypotheek. Of het opbouwen van een pensioen of een aanvulling hierop. Door verschillende oorzaken kan het zo zijn dat u uw doel niet behaald. Dit betekent dat de verzekering op de einddatum een lagere waarde heeft dan waarvan u bent uitgegaan.

Het niet halen van uw doel met deze verzekering kan een serieus probleem voor u zijn. U kunt bijvoorbeeld niet dat deel van uw hypotheek aflossen dat u wenst af te lossen. Het kan zelfs zo zijn dat u niet dat deel van uw hypotheek kunt aflossen dat u van uw hypotheekverstrekker moet aflossen. U houdt dan een grotere hypotheekschuld over dan wenselijk is. Deze hypotheekschuld moet wel afgelost worden. Ook kan het zijn dat de hoogte van uw pensioen tegenvalt of de hoogte van de aanvulling op uw pensioen. Dit betekent dat u in de toekomst een tekort aan inkomen kunt hebben.

Met een hersteladvies kunnen wij u laten zien of er in uw situatie een probleem kan ontstaan. Vaak is het nog mogelijk om dit probleem deels of geheel op te lossen. Wij willen u dan ook ten zeerste aanbevelen om gebruik te maken van ons hersteladvies. Dit advies is in beginsel kosteloos.

U wenst een hersteladvies. Wat moet u doen?

U kunt onderaan deze pagina uw gegevens invullen. Wij zullen u dan bellen om een afspraak met u te maken bij ons op kantoor. Tijdens het gesprek zal de adviseur samen met u naar uw verzekering kijken en deze met u bespreken. Samen met u zal de adviseur bepalen wat verstandig is om te doen met uw verzekering.

U wenst geen hersteladvies. Wat moet u doen?

Ook als u geen hersteladvies wenst, willen wij dat graag horen. Wilt u ook dan onderaan deze pagina uw gegevens invullen en ons de reden aangeven waarom u geen hersteladvies wenst. Wij zullen uw keuze dan doorgeven aan de verzekeraar waar de verzekering is ondergebracht. Als u geen hersteladvies wenst zullen wij u dit per mail bevestigen en uw dossier sluiten.

Wij zijn verplicht u een hersteladvies aan te bieden, wij vinden het dan ook verstandig dat u hier gebruik van maakt!

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Wij horen ze uiteraard graag!

Met vriendelijk groet,
Finas Huis & Leven

Formulier Hersteladvies

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
* = Verplicht